0251 22 35 86

assistente@huisartsparis.nl

Afspraken

Afspraken

Om een afspraak te maken dient u in de ochtend te bellen tussen 8:00 uur en 12:30 uur. Standaard wordt er 10 minuten voor een afspraak ingepland. De assistente zal u aan de telefoon vragen waarvoor u komt. Dit doet zij o.a. om in te schatten of de standaard 10 minuten voldoende zullen zijn voor uw afspraak. Wilt u dus duidelijk aangeven waarvoor u komt? Dit voorkomt uitloop in de planning.

In geval van spoed kunt u dit aangeven in het keuzemenu aan de telefoon.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Een huisbezoek wordt altijd in het begin van de middag afgelegd.

Verzekering

Een bezoek aan de huisarts wordt geheel vergoed door uw verzekering. Eventueel aanvullend onderzoek zoals bloedprikken, een röntgenfoto en een echo niet. Zo ook verwijzingen naar een specialist of psycholoog wordt niet vergoed. Deze vallen onder het eigen risico. Check uw verzekeraar voor de exacte voorwaarden.

Uitslagen opvragen

Als u de uitslag wilt weten van een onderzoek kunt u de gehele dag bellen tijdens openingstijden.

 

Huisartsenpost

Buiten kantoortijden neemt de Spoedpost/Huisartsenpost Beverwijk waar. Door de week vanaf 17.00 uur tot de volgende dag 8.00 uur, in het weekend van vrijdag 17:00 uur tot maandag 08:00 uur en op officiële feestdagen 24 uur per dag.

Dit is uitsluitend voor die zaken die zo spoedeisend zijn dat ze niet tot een volgende werkdag kunnen wachten. De huisartsenpost is uitsluitend telefonisch bereikbaar op tel.nr.0251-265265.

De Spoedpost/ Huisartsenpost is gevestigd in het Rode Kruis Ziekenhuis, Vondellaan 13, te Beverwijk (waar u alleen langs kan komen op afspraak).Voor meer informatie zie https://huisartsenpostbeverwijk.nl/

© Claire Paris. | Privacyverklaring