0251 22 35 86

assistente@huisartsparis.nl

Praktijkondersteuning

In de praktijk werken naast de huisarts een assistente, twee praktijkondersteuners, een voor de somatiek en een voor de GGZ en een huisarts in opleiding.

 

Assistente

Onze assistente spreekt u aan de telefoon of ziet u in haar eigen spreekuur. Telefonisch staat zij u te woord, vaak bij het maken van een afspraak. Zij wil dan weten wat er aan de hand is zodat zij een advies kan geven of een afspraak voor u kan inplannen bij de juiste persoon (assistente, huisarts of praktijkondersteuner).

In het eigen spreekuur verricht zij kleine handelingen. Hieronder vallen o.a.: bloeddruk meten, injecties en vaccinaties, urineonderzoek, oren uitspuiten, uitstrijkjes maken, wondverzorging, aanstippen van wratten, hechtingen verwijderen.

 

Praktijkondersteuner

Wij hebben twee verschillende praktijkondersteuners (POH) in onze praktijk.

POH Somatiek: zij behandelt mensen met diabetes (suikerziekte), COPD of CVRM (preventie van hart en vaatziekten). Deze patiënten zullen voor hun controles  bij deze praktijkondersteuner komen.

POH GGZ: zij is er ter ondersteuning van mensen met psychische problemen. U komt hier terecht na doorverwijzing van de huisarts. De gesprekken vallen onder huisartsenzorg en worden volledig vergoed zonder aanspraak te hoeven maken op uw eigen risico.

Wilt u meer informatie over POH GGZ. Download de PDF.

 

Huisarts in opleiding

Sinds maart 2018 zijn wij een leerpraktijk, samen met de praktijk van dr GJ Vos. Dit houdt in dat er een huisarts in opleiding aanwezig is. Dit is een reeds afgestudeerd arts die zich verder specialiseert tot huisarts. De huisarts in opleiding doet zelfstandig spreekuur en visites maar bespreekt de consulten altijd  met dr Paris.

© Claire Paris. | Privacyverklaring